mandag den 31. oktober 2011

Endnu et puslespil lagt

Endnu et puslespil er lagt - også denne gang i nogle af mine nye yndlingsstoffer. Dette tæppe synes jeg er særligt vellykket og harmonisk i farvesammensætningen - måske fordi der er hvidt i alle stoffer? 8 kommentarer:

 1. Og/eller måske fordi det er en god blanding af både stort og -småmønstret - det er ihvertfald rigtig rart for øjnene at kigge på ♥

  SvarSlet
 2. Super flot, i mine yndlingsfarver; grøn og lilla!

  :o) Karina

  SvarSlet
 3. Ja, den skal nok blive flot.

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint...
  - og sikke mange du får lavet.

  SvarSlet
 5. Nøj, hvor er det fint!! Sikke du får klippet firkanter i denne tid...

  SvarSlet
 6. Det er virkelig nogle gode farver sammen. Og ja, måske roen kommer af at der er hvidt på det hele. I like it!

  SvarSlet
 7. Det var virkelig flott - du er veldig flink til å sette sammen lapper som går godt sammen i dine lappetepper.
  Fin tirsdag til deg :-)

  SvarSlet
 8. Tak for jeres kommentarer:-)
  Jeg har nu fået syet firkanterne sammen, og det er blevet super flot - et af de bedste jeg har lavet, tror jeg. Jeg mangler dog stadig bagside, men glæder mig meget til at vise resultatet på bloggen!

  KH
  Anna

  SvarSlet