mandag den 12. september 2011

Lykken er...

... at sidde i sådan en farverig vogn - også selvom mor og far ikke gider betale de 5 kr, det koster at få den til at bevæge sig...7 kommentarer:

 1. Hækle, sy, familielykke og finurligheder - dette er en skøn blog. Jeg har lige meldt mig som fast læser og glæder mig til at se, hvad du finder på næste gang ;)
  Jeg selv ny blogger og håber, at jeg kan 'inspirere lidt tilbage' til gengæld for al den inspiration, jeg har fundet her i blogland ;)
  Skumsprøjt fra Camilla

  SvarSlet
 2. Skøn pige urigtig skøn kjole ;0)

  SvarSlet
 3. Haha den er sikkert også sjov nok uden bevægelse. Silas tør næsten ikke kravle op i toget og hopper lynhurtigt ud igen hvis vi smider femmeren i ;-)

  SvarSlet
 4. Mener selvfølgelig i rigtig skøn kjole;0)

  SvarSlet
 5. Elsker 'Lykken er..' indlæggene! Man bliver så glad og husker på, at det nogle gange er de små ting, der er aller sjovest :)

  SvarSlet
 6. Camilla: Velkommen til Blogland - du kan kun blive grebet af det:-)

  Jane: Tusind tak - kjolen er fra sidste års LaRaLiL-kollektion

  Edith: Ja, for Lara kan det næsten ikke blive vildt nok. En gang imellem ville jeg ønske, hun var lidt mere forsigtig...

  Kia: Dejligt, du kan li' lykken er indlæggene! Og ja, der skal altså ikke altid så meget til - især når man kun er knap 3 år...

  KH
  Anna

  SvarSlet
 7. uhhh... ja de "skide" maskiner står også over alt i Bilka i Aalborg, de koster dog 10 kr at prøve. Lea havde også en laaang periode hvor vi bestemt ikke måtte putte penge i. -men den tid er nu ovre. suk. ha ha.. men hva... hvad er 10 kr idag. ;-)

  SvarSlet