torsdag den 1. september 2011

Fint skal det være

I går aftes fik jeg mærkesedlerne til nederdelene til Kiddo færdige. Det giver en flot finish med mærkesedler - og hver og en er unika lige som nederdelene:-)
De første 14 nederdele blev afleveret i butikken i dag - er spændt på, om der er salg i dem!

8 kommentarer:

 1. - og fint er det!

  Skønt at det hele er så gennemført :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Det gør da lige det sidste, fine mærker du har lavet

  SvarSlet
 3. ser MEGA godt ud ! Du har virkelig gjort et godt stykke arbejde!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Hvor ser de bare prof og fine ud! Jeg er egentlig også blevet spurgt om jeg vil have mit drengetøj i Kiddo, men kan ikke lige overskue det pt. Det er en skøn butik - dejligt at de også forhandler unika :-)

  SvarSlet
 5. Både nederdele og mærkater ser virkelig fine ud. :)

  SvarSlet
 6. Så flot! og meget proffesionelt, jeg kan rigtig godt li dine nederdele, især fordi de ikke har den brede rib på maven, min datter skal ha det ultra lavttaljet - de lærer det tidligt de tøser Ü

  SvarSlet
 7. Hvor ser det lækkert og gennemført ud, Anna!! Rigtig god finish til de smukke nederdele..;)
  Jeg er nødt til at høre om str er store i det..? For jeg er nervøs for om en 98/104 bliver for lille for hurtigt til min 3½årige.. Og skal jo sende en stafet, hvis den skal købes, så kan ikke prøve på hende;)
  Ha' en dejlig dag..
  KH Anne

  SvarSlet
 8. Tak for alle jeres søde kommentarer:-)

  Anne: Kan du ikke skrive en mail til mig? Så kan du evt.bestille den via mig - og selv bestemme lommer og farver. Jeg skal lige have syet en mere op i str 98/104, så jeg kan måle den - og så kan jeg sende dig målene.

  KH
  Anna

  SvarSlet