mandag den 22. august 2011

Farverige Bazar Vest
I weekenden var vi et smut i Bazar Vest - for de af jer, som ikke kender det, er det et indkøbscenter med etniske forretninger. Og det er altid en sanserig oplevelse at besøge stedet. Frugt- og grøntmarkedet er et sandt farveorgie, og derudover kan man i de små butikker få alt, hvad hjertet begærer, af plastik-tingeltangel, bling bling og palietter.  

7 kommentarer:

 1. Åh Bazar Vest!! Altid en oplevelse :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 2. Jeg har stadig bazar vest tilgode. Men jeg er da helt vild med alle de bånd! Er priserne rimelige?

  SvarSlet
 3. Ulla - ja, det er en oplevelse hver gang:-)

  Ida - jeg må blive dig et svar skyldig - jeg tjekkede slet ikke priserne!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. jeg må have misser noget, hvilken by:)

  SvarSlet
 5. Det er i Århus:-) I Århus vest, Gellerupområdet

  KH
  Anna

  SvarSlet
 6. Åh, det er ALT for lang tid siden jeg har været i bazar vest!!

  SvarSlet
 7. Jeg har længe ønsket mig at komme til bazar vest. Og nu efter at jeghar set dine billeder bliver det da ikke mindre ønskeligt.

  SvarSlet