onsdag den 3. august 2011

Bukser til Lara i Blafre-stoffet

Disse bukser er første projekt med mit nyindkøbte Blafre-stof:De er syet i mørkebrunt fløjl og med lommer, lommeklapper og linning i Blafre-stoffet.

Sjældent har et par bukser drillet så meget som disse: Lommer, linning, ja selv oplægningen af buksebenene drillede og tog dobbelt så lang tid som normalt. Opsprætteren blev flittigt brugt, ukvemsord blev sagt, og symaskinen brokkede sig over at sy i fløjlen og med den tykke jeans-tråd - ja, god karma mellem os var der i hvert fald intet af.

Men trods problemer undervejs er resultatet blevet meget godt, synes jeg. Mønstret kunne godt have en bedre pasform - til gengæld er jeg vild med detaljerne med lommerne, linningen, knapperne og gylpen (det er en snydegylp - der er ingen lynlås i).

Bukserne skal Lara have til efteråret, når vejret bliver til fløjl. Men inden da har hun endnu engang måttet agere model:


16 kommentarer:

 1. Virkelig fede!! Og ja, lækre detaljer. :)

  SvarSlet
 2. for pokker hvor er du altså dygtig!!:-) - er helt vild med baglommerne...

  SvarSlet
 3. Wauw, de er fede - helt klart besværet værd :-)

  SvarSlet
 4. Så søte de er. Liker godt de fargene. Ha en flott fredag. Klem =)

  SvarSlet
 5. Super fine, fine farver og lækre detaljer

  SvarSlet
 6. Elsker fløjl og Blafre og disse bukser er bare super!

  SvarSlet
 7. Hold op hvor er de flotte, og Lara er altså bare en super overskøn pige ;o)

  SvarSlet
 8. De ble helt supre!! Utrolig flott med brunt og orange, me like a lot! :-)

  SvarSlet
 9. Tak for jeres kommentarer! Og ja, brun, gul og orange er altså bare gode sammen (hvis ikke man har fået nok i 70'erne...)

  KH
  Anna

  SvarSlet
 10. Kjempefine bukser og fargene er helt i min ånd. Din lille pige er så sød at man kan spise henne opp :-) Vil også takke for din supre DIY av sengesættet til baby. Det var veldig lærerrikt (sånn fra en lærer til en annen-jeg tror du er en dyktig pædagog ;-)

  SvarSlet
 11. Super super flotte - du bliver bare ved med at imponere :-)))

  SvarSlet