lørdag den 23. juli 2011

Amerikanske pandekager

Livet kunne knap være bedre, når man får serveret amerikanske pandekager ude i sit legetelt - i hvert fald hvis man er en sorgløs 2½ årig.

Pandekagerne har man selvfølgelig selv været med til at lave, for det er jo også sjovt. Puderne og tæpperne lægges sirligt til rette i teltet, og så er det bare at vente på, at mor får lavet saftevand og serverer de lune pandekager med sukker og syltetøj.

Hos os er vi ikke for perfekte til at bruge de fortrinlige Shake n' Bake pandekageprodukter, der er på markedet. Men en gang imellem går det også rigtigt til (det tager jo egentlig ikke lang tid at bikse en dej sammen - man skal bare have ingredienserne, og det er jo ikke altid tilfældet). Og den opskrift, vi så bruger, er altså super god:

½ liter kærnemælk
3 æg
250 g mel
75 g sukker
½ tsk natron
2½ tsk bagepulver
½ tsk kardemomme
- og olie til at stege dem i


5 kommentarer:

 1. Det ser da bare super hyggelig ud, og rart at mor serverer skønne pandekager, de ser i hvert fald ud til at smage godt, og skøn skøn datter ;o)

  SvarSlet
 2. Nej, livet kan da vist ikke blive meget bedre :) Mums... Jeg skal heldigvis rødvinehygge i aften :)

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det bare hyggeligt og billederne understreger hyggen :)

  SvarSlet
 4. De pandekager ser bare super gode ud, men hey - jeg indrømmer blankt at jeg er mere opslugt af det smukke grønne retro stof i baggrunden ;o)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde kommentarer.

  Ulla: Det er også lækkert, det grønne retrostof - fundet på loppemarked for nogle år siden.

  kh
  Anna

  SvarSlet