tirsdag den 24. maj 2011

Det er lidt skørt

I dag har jeg været hjemme med en lettere febersyg Lara. Vi ryddede op på hendes værelse/mit stofdepot - eller rettere sagt: Jeg ryddede op, og Lara flyttede rundt på stofferne, imens hun gentog: "Det er lidt skørt, det er lidt skørt".

Og på sin vis må jeg give hende ret. Det er lidt skørt at have meget stof og sygrej. Min mand plejer at sige - med et glimt i øjet -  at vi har vores opsparing bundet i stoffer og julepynt. Og det er ikke helt galt. Her er for rigtig mange penge.

På den anden side ryger jeg ikke. Jeg går sjældent på café, og da slet ikke i byen. Mit tøjforbrug er heller ikke højt. Og jeg køber næsten aldrig make-up eller dyre parfumer. Ja, udskyldninger har jeg nok af. Men faktum er, at det, jeg bruger flest penge på, er at og bliver stoffer.

Og selvom det er lidt skørt, er det også helt fantastisk at eje alle disse stoffer. Syningen er og bliver min passion - sammen med min julepyntssamling.

Efter omrydningen tog vi billeder, og dem vil jeg gerne dele med jer her. Jeg ved godt, at den ikke er så stor som visse af de samlinger, der er ude i Blogland - og hvad angår retrostof, så er jeg laaangt bagud - men jeg synes nu godt, jeg kan være med i ligaen alligevel;-) 

Så værsgo at komme med på stofrejse - og bliv forarget eller fornøjet:-)
 Mine stofreoler. Der er to rækker stof i de nederste reoler.En del af samlingen af retrostoffer:
Den øverste hylde er nye bomuldsstoffer, de to nederste er retrostoffer:

Nogle af mine favoritter-retrostoffer:Min beskedne (desværre!) samling af Graziela:
Bomuldsjerseystoffer og ribstoffer: 

De ensfarvede, ternede og prikkede bomuldsstoffer:Hylden med mine kjolestoffer: Designerstoffer indkøbt specielt til at sy kjoler til mig selv. Her er nok til ca. 15 kjoler - som bare venter på at blive syet:

Bomuldsstoffer:


Hylderne med babyfløjl og fløjl - der er to rækker i disse reoler - de blå, orange, grønne og gule farver ligger bagerst:
Garn og sytråd:
Et udvalg af mine mange knapper:

Skråbånd, zigzagbånd og andre bånd i alverdens farver:

På denne reol er mine brokadestoffer, blondestoffer, satin- og silkestoffer samt mit møbelvelour. De blev samlet, da jeg syede tasker - det var før, jeg fik Lara. 
Filt og lidt pallietstof:
Blondehylden:

Derodover jeg jeg materialer alle mulige andre steder - både på Laras værelse og i resten af huset. Disse skotøjsæsker indeholder fx. alt fra lynlåse til perler. Under sengen ligger et halvt tons skind. I æskerne over mine stofreoler er der skindrester, slangeskind, kaninskind og den slags helt nødvendige ting.   


  
Oven på hængereolen kan I skimte nogle brune papæsker. Deri ligger en brøkdel af min antikke julepynt - en samling, som er lige så omfattende som mine stoffer:-)
Jeg glæder mig som et lille barn til at vise den samling frem - men det må vist vente et par måneder eller tre.

Tak fordi I kiggede med så langt. Vis gerne jeres samlinger frem - dem vil jeg så gerne se!

63 kommentarer:

 1. Det er da en helt lille stofbutik - er helt vild med at du har sorteret det efter farver -det ser så indbydende ud.

  SvarSlet
 2. Uhh misundelighed er en grim ting meeeeen...

  SvarSlet
 3. Det er en så lækker samling du har dig :)

  SvarSlet
 4. NØJ hvor fedt, jeg gad godt have din samling. ;0)

  SvarSlet
 5. wow jeg er så misundelig ,men overlever nok ;)

  SvarSlet
 6. FORNØJET FORNØJET AAAAABSOLUT FORNØJET!!!!!! Hold nu op, det var da eye-candy så det basker...(det er lige før jeg godt kan forstå din mand lidt...men også kun lidt:-) Det er jo helt vildt - jeg er DØD misundelig:-)
  Tak for rundvisningen og ha en skøn aften.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. tak for kikket - uha da hvilken samling - jeg har lige brugt dine billeder til at argumentere for, at jeg faktisk slet ikke har så meget stof igen - ; )

  SvarSlet
 8. forarget eller fornøjet... hmmm... - er det ok bare at være misundelig?

  SvarSlet
 9. Sikken en dejlig samling. Det må være skønt at kunne kigge på og blive inspireret af den. Er kun lidt misundelig...

  SvarSlet
 10. Jeg synes, det er helt fantastisk at være så passioneret. Nyd det, elsk det, lev med det, tag det med dig.

  SvarSlet
 11. Jeg er absolut fornøjet og misundelig!!!!
  Man får bare lyst til at røre og beundre og tage alle frem og kigge!
  Så flot samling :)

  SvarSlet
 12. Nøj et lækkert stoflager. Er vildt misundelig. Hvis jeg skulle begå indrud skulle det da være hjemme hos dig i dit stoflager ;)
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 13. Har altid undret mig over, hvor det der Paradis egentlig lå sådan rent geografisk, og nu ved jeg det jo! LaraLils stoflager!! WOW!! Det er bare så smukt, altså! Jeg vil også have sådan et lager! Jeg ryger godt nok ikke og bruger heller ikke parfume, men jeg shopper, går på café og misbruger penge på anden vis i stor stil... så jeg har ikke nogen undskyldning. Er ikke engang god til at sy!

  SvarSlet
 14. Havde ikke sagt nej-tak til sådan en samling !!!
  Wauuuuuuv siger jeg bare :)

  SvarSlet
 15. hvor er det vildt!!!!!!!!!! Jeg er dybt misundelig på det lækre lager af stof, knapper, tråd m.m.

  SvarSlet
 16. Milde måne! Jeg er helt overveldet over samlingen din:))

  SvarSlet
 17. Wow, jøje meg for en samling! En fornøyelse å besøke stoffhylla di, dèt er bra sikkert :) Herlig inspirerende!

  Marit

  SvarSlet
 18. Det ser jo helt fantastisk ud! I forhold til min beholdning af stof, så har du virkelig meget. Det må være berigende, bare at kunne gribe fat i dét stof man ønsker at bruge.

  SvarSlet
 19. Hold nu op det er jo stof himmelen, det er jo en drøm af en samling:-)

  SvarSlet
 20. Tack för dessa underbara bilder!!!!

  SvarSlet
 21. Wow! Hvis du blir lei stoffene dine kan du godt sende de til meg;-) Et himmelrike av stoffer er det du har der:-) Heldig!

  SvarSlet
 22. Det var en utrolig mengde stoffer du hadde. Nesten litt missunnelig. Tenker på alt jeg kunne gjort med dem. Må nok ut å handle litt. Ha en god natt.

  SvarSlet
 23. Fantastiske stoffer, tusind tak for rundvisningen, den kan man kun blive glad af ;O)

  SvarSlet
 24. Nøj altså! Er fuldstændig overdrevent misundelig!! Manden kigger stadig mistroisk på mig når jeg har købt noget nyt stof - men hvis han ser det her, synes han helt sikkert ikke jeg køber meget. :-P

  SvarSlet
 25. sikke en samling!! wauw, nu jeg jaloux ;) og sikke en orden ! skønt med alle de farver :)

  SvarSlet
 26. Vilken resa! Omtumlande och alldeles underbar...

  SvarSlet
 27. Tak for alle jeres dejlige kommentarer:-)
  Fedt, I har taget godt i mod mit stoflager.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 28. Ej wauw altså - wauw hvor en lækker samling stof du har dig. Jamen altså et drømmeland for os andre.....
  Så fint!!!

  SvarSlet
 29. Fantastisk! Disse bildene ble jeg glad av :) Takk for inspirasjon :)

  SvarSlet
 30. Er du tosset, der er meget stof!!! :)
  Det ser skønt ud!

  SvarSlet
 31. Det ser bare så flot og lækkert ud! HVor har du dog fået fat i så meget fantastisk retrostof henne?

  SvarSlet
 32. Eeeeeeej hvor har du bare mange godter liggende på hylden!! Sig endelig til hvis du skal sælge noget af det, jeg er helt vild med det hele!! Jeg må få lavet et indlæg i August, når vi er flyttet og jeg har fået mit nye syrum, tror det bliver godt... mangler bare lige DIN samling til hylderne, den er altså helt fantastisk!

  SvarSlet
 33. NØØØJ hvor ser det lækkert ud - sådan et opryddet syværelse! MUMS!!!
  Og hvad stof mængden angår, du er PÆNT med vil jeg sige! Skønne skønne sager!

  SvarSlet
 34. Lækkert du viser frem.....paradis i min verden - imponerende samling - det hele ser bare så indbydende ud :-)

  SvarSlet
 35. WOW!! Vil HA'!!!!
  Jeg kan desværre ikke fylde helt så mange hyldemeter ud... endnu...

  SvarSlet
 36. Forrygende, fremragende og fantastisk samling du der har!!! Min blegner ved siden af, men hvor ser det flot ud efter oprydning. Jeg glæder mig til jeg får plads til at have det liggende så fint og indbydende :-) Det er jo lige til at blive inspireret af!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 37. Hejsa.. lækker side du her, med så mangefantastiske ting..kender du mon denne tyske hjemmeside http://volksfaden.de/. ellers kommer du nok til det nu ;-)

  Tak for kigget på din side !

  SvarSlet
 38. Sikke et flot stoflager:-) Vil du oplyse hvor du har skaffet de ekstra undertrådsspoler fra? Jeg har ledt og ledt, men kan ikke finde et sted så jeg kan få min undertrådsboks fyldt op:)

  SvarSlet
 39. For dælen da... jeg har kun ét spørgsmål: hvornår holder du udsalg? ;o)

  SvarSlet
 40. WOW hvor fantastisk. Sikke en masse lækkert og R E S P E K T for dine orden. WOW.. Øøøj jeg gad godt shoppe i din samling.

  SvarSlet
 41. Shit man, hvor er der bare en fed samling! Sikke en orden. Min stofsamling vokser også stødt, men er slet slet ikke i nærheden af dig! :) MVH Pernille

  SvarSlet
 42. For et flott lager du har, og jeg ble så glad! Nå skal jeg ned og rydde i mitt, for en fantastisk inspirasjon=:0)

  SvarSlet
 43. Hvor er det godt jeg sidder bag en computerskærm, for så kan man ikke se hvor grøn af misundelse jeg er!!! Det er jo HELT fantastisk! Du har jo en privat lille stof/hobby butik!! misundelig....det er mig!

  SvarSlet
 44. det er jo ENHVERS stof-afhængigs drøm... hvem der bare havde pladsen... næste gang min mand siger noget om min stof samling vil jeg straks henvise til din side :0)

  SvarSlet
 45. Nøøøj mand, hvor har du meget! Det er da helt vildt. Er ret misundelig :) Synes du har arrangeret det supe lækkert, så man rigtigt kan frydes over mangfoldigheden.

  SvarSlet
 46. Suk, det må være noget nær den kreative himmel. Drømte mig helt hen i skønne farver og mønstre. Heldige dig!

  Og ganske imponerende orden!!

  SvarSlet
 47. Stofafhængig kan man da vist roligt kalde dig ;-) Jeg synes nu hverken at du skal gå på afvænning eller nedtrapning. Det er jo et lille paradis du har dig der! Tillykke med det!!

  SvarSlet
 48. Fantastiske farver!
  Min mand siger at jeg er "stofmisbruger" altså at jeg køber for meget og ikke bruger det til noget. Men jeg har slet ikke så mange skønne stoffer som dig - er da ret misundelig lige nu!

  SvarSlet
 49. WOW, her var det mye spennende og noe å bli misunnelig av. En hel sybutikk og det ser ut som en dropseske, noe vi både har lyst å ta på og smake på:)

  SvarSlet
 50. Wow, du mangler sandelig ikke noget stof!!! Og så velorganiseret med alle de ting i kasser, reoler, hylder osv. Sælger du mon noget af det? :D Jeg er vild med disse retro mønstre! Det er vel et helt værelse for dig selv til sådan et hygge hobby-rum? Din mand har vel også et hobby-rum til ham selv? ;)I like it!!

  SvarSlet
 51. Imponerende samling - jeg blir helt ør - på den gode måde :o)
  Og også imponerende orden, holder du det niveau hele tiden eller er det bare ny-opryddet? :o)
  Jeg er selv mere typen, der siger "jeg ved jeg har et stykke, som passer perfekt til det der... jeg skal bare liiiiiiige finde det"
  KH Sidsel.

  SvarSlet
 52. WOW WOW WOW - er super misundelig. Jeg er først selv lige gået i gang med at sy og kan kun drømme om en sådan samling! Og hvor er billederne af det i øvrigt fede!

  SvarSlet
 53. wow. hvor har du meget fedt stof og andre ting :) Du har godt nok orden på sagerne
  Jeg er først lige gået i gang med at lære at sy og blev anbefalet din side her. Glæder mig til at snuse mere rundt :)

  SvarSlet
 54. Hej Anna!
  Er helt ny udi at læse blogs, er blevet anbefalet din af en veninde, og det er jeg glad for! Sikke en samling materialer du har, og sikke en orden! Glæder mig til at lære din blog bedre at kende og at følge med fremover!
  Kh Katrine

  SvarSlet
 55. Hej Anna,

  1000 tak for stoffet som jeg fik idag, hvor er det bare fint:)

  Det må siges at det er en yderst imponerende stofsamlig du har, og hvor har du lavet mange fine ting, det er en fornøjelse at følge din blog.

  De bedste hilsner Katrine (Pipi's mor)

  SvarSlet
 56. Er fornyligt faldet over din blog (jeg søgte efter DIY blomster) og du laver virkelig mange fine ting.
  Men denne samling ...gør en meget misundelig, sikke et eldorado at kunne boltre sig i :-D

  SvarSlet
 57. hold fast hvor er du god til at holde orden og system. det ser fedt ud med den måde du har opdelt det i farver.

  SvarSlet
 58. wauw det ser dejligt ud. Hvordan kan du holde så fin orden på stofferne? Selv har jeg alt sorteret i kasser, men det ser jo ikke helt så indbydende ud, som dit dejlige stoflager og materialelager

  SvarSlet
 59. Hvor finder/køber du alle de lækre stoffer?

  SvarSlet
 60. Sikke dog et farve mekka, bliver blæst helt omkuld.... Det er da så lækkert!!
  God påske til dig!!

  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

  SvarSlet