torsdag den 10. marts 2011

Sommerbukser til Lara

Så fik jeg syet mig et par (hvis jeg selv skal sige det) über-cool bukser til Lara i det dejligste retrostof. De skal bruges til sommer, når vejret bliver varmere og der for alvor kan leges ude i haven. 

Jeg er helt vild med orange lige for siden - her som rib sat sammen med noget af det retrostof, som jeg er allermest glad for. Den stærke orange ribkant forstærker farverne i det lidt forvaskede retrostof - blomsterne står meget klarere frem.  


Jeg planlægger at sy en tilhørende solhat - så bliver hun da rigtig fin!

Og nu når vi taler om solhatte: I disse dage er jeg i gang med at udvikle mønstre samt designe en kollektion af solhatte, som jeg gerne skulle have i butikken, inden det bliver alt for varmt i vejret.Glæder mig til at vise dem til jer!


4 kommentarer:

 1. Waauu! De er fede! Så mangler vi bare sommeren! Kom så sommer.. nu er det din tur :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine. :) Hvem der bare havde en pige. ;)

  SvarSlet
 3. Kære alle tre

  Tak for de søde kommentarer:-)
  Ja, så mangler vi bare sommeren...

  KH
  Anna

  SvarSlet