lørdag den 5. marts 2011

Smækbukser til Lara

Denne lørdag formiddag blev et par nye smækbukser til Lara færdige - og dermed også klar til at lægge ud på bloggen som inspiration til alle jer bloggere:-)

De er syet efter et mønster i min absolutte yndlings-retro-børnetøjs-sybog: Børnetøj du selv kan sy - af Elsebeth Gynther.  Mønstret er ændret en del, da bukserne ellers bliver alt for brede til Lara, der er en smal pige. Min erfaring med bogen er, at mønstrene generelt er meget brede og derfor skal tilpasses. Men bortset fra det er det jo en fantastisk bog - og det er lidt sjovt at tænke på, at vores mødre - i hvert fald os, der er i trediverne:-) - også har syet tøj fra denne bog.Det er første gang, at jeg har prøvet at sy denne slags lommer - det var egentlig ikke så svært, som jeg troede. Nu må vi så håbe, at frøkenen også kan lide dem - hun er desværre så småt begyndt at have en mening om sit tøj.

Fortsat god weekend til jer alle.

7 kommentarer:

 1. Kom lige forbi din fantastiske blog,og her må jeg da bare være fast læser,glæder mig til at følge dig fremover.
  Kh Michelle

  SvarSlet
 2. mums hvor flot. har tilmeldt mig fast læser, da din blog er utrolig fraverig og smuk:)

  SvarSlet
 3. Hej I to

  Tusind tak for de søde kommentarer - dejligt I vil følge med:-)

  KH
  Anna

  SvarSlet
 4. for et fyrverkeri av en bukse!! denne var fantastisk fargerik og glad!
  jeg leser og leser, likte bloggen din, og ditt uttrykk veldig godt!

  SvarSlet
 5. Hejsa

  Så har jeg opdaget din blog.... Og det er da så bare vanvittig glad for, hold op hvor er her hyggeligt, og hvor laver du nogle fantastiske ting:-9 :-)

  Nu har jeg taget en kop kaffe og lændet mig tilbage og har tænkt mig at bruge et par timer her hos dig....

  Et spørgsmål lyder lige fra mig, jeg så der havde været en give away med dine smukke patchwork tæpper, sælger du mon også dem normalt?? Jeg ku virkelig godt tænke mig sådan et tæppe.

  Send mig evt. meget gerne en mail på ltjo79@hafnet.dk

  kh Louise

  SvarSlet
 6. Hold op nogle fine fine bukser Anna:) Dem blir man i godt humør af:) Du er meget dygtig! Du sælger vel ikke gør du?? Tak for en gooood blog;) Skriv evt på kmskagen@hotmail.com hvis du syer og sælger disse meget fantastiske selebukser? Kh KM

  SvarSlet