tirsdag den 22. marts 2011

Så er de første tæpper færdige til min giveaway

I weekenden fik jeg syet to tæpper færdige til min giveaway - så nu har jeg ialt tre færdige; to drengetæpper og et pigetæppe (hvis man altså synes, at blå/brun/grøn er bedst til drenge og lilla/orange er bedst til piger).

Her er det grønne/brune, som jeg har syet og overlocket med neongrøn tråd
- det har givet en fed kant, synes jeg:
Og her er pigetæppet, som prydes af de sødeste retrokatte og i det hele taget
indeholder nogle af mine mest elskede retrostoffer:Jeg er vild med bagsidestoffet; det er økologisk bomuld købt hos Malika-Rosa. 

Jeg vil sy et par tæpper mere, inden min første giveaway går i luften. Så tænker jeg, at den heldige vinder kan få lov til at vælge mellem tæpperne - resten bliver sat til salg.

9 kommentarer:

 1. Super Give away,Glæder mig til at deltage..
  Så hamrende flotte de er..
  Kh

  SvarSlet
 2. De er sindsygt flotte! Fedt med neongrøn tråd!

  SvarSlet
 3. Wow hvor er de bare fiiiine. Glæder mig til at deltage. Må man spørge hvor mange lag der er i, og har du quiltet gennem alle?

  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde kommentarer - I skal være mere end hjertelig velkomne til at deltage:-)

  Anne - jeg har tre lag i alt; det mellemste lag er fleece. Det giver et bedre fald/en bedre tyngde end pladevat, der hiver et noget stift tæppe. Jeg quilter igennem alle lag.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 5. Wauw hvor er de vilde. Tænk at du bare lige laver nogle flere. Det er lidt for sejt. Jeg synes det var et KÆMPE projekt bare at lave et...:-) glæder mig til din give away. Krydser allerede fingre..:-)

  SvarSlet
 6. Det er så fint med den overlockede kant. Glæder mig til at være med. Jeg har projekt " red mine vattæpper" i tankerne. De er så slidte og skal alle overlockes i kanten. Men puha, jeg elsker dem så meget at jeg slet ikke har haft mod på at gå igang endnu.

  SvarSlet
 7. Ihhh... de er da for fede!!

  SvarSlet
 8. Super smukke tæpper - imponerende flot arbejde! :-)

  SvarSlet
 9. Hej! Skøøøn blog du har, og sikke fede ting du laver. jeg er selv begyndt at sy lidt og vil lave et patchwork tæppe til min datter men efter at have lavet et der bare blev skævt til hendes dukke har jeg lidt mistet modet, synes ellers mine firkanter er lige men på en eller anden måde bliver det alligevel lidt skævt i "banerne" når de skal sys sammen. Har du et godt fif???

  SvarSlet