mandag den 7. marts 2011

Så blev slumretæppet færdigt

Endelig fik jeg mit patchwork-retro-slumretæppe i juniorstørrelse syet færdigt. Det har egentlig været næsten færdigt i over en uge nu - jeg manglede bare kanten. Jeg kunne nemlig ikke beslutte mig for, om jeg skulle bruge gult skråbånd eller overlocke kanten.Som I kan se, er det endt med, at jeg har brugt sidstnævnte løsning - overlocket med en sytråd i en solgul farve. Det bliver ikke så markant og tungt i udtrykket, som hvis jeg havde brugt skråbånd. 
Bagsiden er lilla frotté i en økologisk og superlækker udgave. Desværre også noget dyrt. Jeg har quiltet tæppet sammen med gult sytråd.


Farverne har desværre snydt mit kamera - de blålilla firkanter er mere lilla end blå i virkeligheden. Jeg er absolut vild med gul og lilla sammen - og er meget glad for resultatet. Ville ønske, at det ikke var så stort (og dyrt) et arbejde - ellers ville jeg masseproducere slumretæpper af denne slags!

11 kommentarer:

 1. LÆKKERT tæppe!! Fandt dig via husflid-skabet som lige har skrevet om dig... Sikke en skøn blog du har - jeg er hermed fast læser ;0)

  SvarSlet
 2. Wauw hvor er det flot. Synes det er super sejt med den gule kant. Ih det er sådanne er fed følelse at være færdig med et stort projekt.

  SvarSlet
 3. Wauw hvor er dit tæppe dog skønt! Jeg har også fundet dig via husflid skabet. Og jeg melder mig også som fast læser :-) Kh. Linda

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fantastisk at kigge på! Bliver SÅ glad af at se de flotte farver sammen!

  SvarSlet
 5. Hej alle sammen

  Tak for de søde og positive kommentarer til både min blog og mit tæppe. Dejligt, at I vil følge med - det glæder mig meget:-)

  KH
  Anna

  SvarSlet
 6. Hej Anna. Zoomede også ind via husflidskabet. Er også selv vilde med de tæpper og syr dem også selv.
  Er helt vild med det blå stof du har brugt med den store hvide blomst med rød i midten. Er du villig til at bytte. Kig forbi mig og skriv evt en mail til lise-tj@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Det var dog et skønt tæppe!

  SvarSlet
 8. Hvor er det blevet fint!

  SvarSlet
 9. Skønt tæppe og frotté-bagside er da alt for lækkert :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 10. Kære Lise - jeg kontakter dig hurtigst muligt

  Kære Rikke, Julie og Mirjam - tusind tak:-)


  KH
  Anna

  SvarSlet
 11. Hej Anna!
  Wow for et tæppe! Det er da for fedt! Måske mit næste projekt skal være lidt mere farvekoordineret ;o)
  Skal snart have lavet nogle lilla puder til min seng, så hvis du har lyst til at bytte lidt lilla stof, med noget andet retro må du endelig sige til! Du kan evt. skrive en mail til julia-runge@hotmail.com
  Mvh. Julia

  SvarSlet