onsdag den 2. marts 2011

Papirkassette med tapet

I en af mine yndlings-Århus-butikker Box de Lux har jeg forelsket mig i en kassette til opbevaring af papirer og breve. Den er beklædt med de flotteste retro-tapeter, og hvor ville den bare passe godt ind i mit lille kontormiljø. Men ak ak - den koster mange hundrede kroner.   

Derfor har jeg lavet min egen, og det var egentlig ikke så svært. Kassetten er af karton og er købt i Ikea af den nette sum af 29 kroner. Derefter er den beklædt med nogle af de retrotapeter, jeg har i mit lille papirlager. Jeg brugte decoupagelim til at fæste det. Her er resultatet:4 kommentarer:

 1. Den er da mindst ligeså fin :)
  Louise

  SvarSlet
 2. Hej Anna

  Sidder og googler efter præcis sådanne kasser her, og så kommer jeg selvfølgelig ind til dig... Den er virkelig fin den du har lavet her...

  Jeg har en her hjemme jeg gerne vil forandre lidt... Og jeg er top top vild med den du har på siden på nederste billede, er det mon en tapet du stadig har en lille rest af jeg måtte købe??

  KH Louise

  SvarSlet