fredag den 4. marts 2011

Endelig kom weekenden - og endelig kom solen ...

Pyha, jeg synes det har været en streng uge - både arbejdsmæssigt og kuldemæssigt. Med et sygt barn to af dagene og knald på arbejdet har der været nok at se til. Så dejligt dejligt dejligt, at det nu er fredag, weekend og sidst, men bestemt ikke mindst: Solskin!

Kom marts, du søde milde -  hvor er det bare skønt!3 kommentarer:

 1. Sikke fine billeder!

  Jeg er vild med den gule body, som jeg også selv har kigget på :)

  Tak igen for at vi kunne dele stof!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Kære Mirjam

  Ja, den er skøn i farverne og mønstret.

  Jeg har også skrevet til dig ang. stoffet - glad for at kunne dele det med dig.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Hej Anna.
  Jeg synes det er sådan noget fedt tøj du laver. Jeg tænkte hvad du bruger til kanterne på bluser, bodies osv.?

  SvarSlet