mandag den 14. marts 2011

Emilie og 99 års fødselsdagen

For nogle uger siden tog jeg dette billede af min kusine Kristina og hendes lille datter Emilie. Nu har jeg så fået lov til at lægge det på min blog, og det er jeg rigtig glad for - jeg synes nemlig, det er blevet et rigtig flot og kontrastfyldt billede.


Det er taget til vores morfars (Emilies og Laras oldefar) 99 års fødselsdag i slutningen af februar. Begge mine morforældre lever endnu og bor stadig på slægtsgården, og som I kan se, foregik fødselsdagen i deres stuer. Det er jo i sig selv fantastisk, at det kan lade sig gøre. Men jeg synes også, at der er noget magisk over billedets to moderne og unge mennesker, som står i skærende kontrast til den gamle stue. Måske er det bare lyset og farverne, der gør noget specielt ved billedet. Men specielt - det synes jeg, det er.

Emilie er i en LaRaLiL-nederdel - en af mine absolutte yndlings. Jeg er vild med stoffet, og jeg elsker farvekombinationen brun-turkis-grøn. Denne her røg så ikke i Kiddo, men med Emilie hjem - jeg påtænker dog at lave en eller to, der er næsten magen til.

1 kommentar:

  1. Jeg kan godt se det specielle i dette billede! Jeg kommer selv til at tænke på en masse generationer samlet i et billede...

    SvarSlet