lørdag den 19. februar 2011

Så kaster jeg mig ud i en ny verden!

Ja, så har jeg besluttet mig for at byde mig selv inden for i Blogland. Længe har jeg overvejet dette, alt imens jeg har fulgt med i alle jer kreative kvinders universer. Der er så mange smukke sider med masser af inspiration at hente, og det gør mig glad at læse med.

Mine overvejelser har først og fremmest drejet sig om ét tilbagevendende problem, som I nok alle kender til: Tiden - eller manglen på samme. Jeg er bange for, at dette nye univers bliver en tidsrøver - og som bekendt har døgnet kun 24 timer, også mit (selvom det kan føles kortere). Men på den anden side vil det også give mig en enorm glæde at dele min kreativitet, mine tanker og mine ideer med jer.Og den side har altså vejet tungest, siden jeg nu kaster mig ud i det.

Jeg har besluttet mig for at skrive om det, der fylder i mit (fritids)liv, og som gør mig godt: Min familie, mine kreative sysler, mine stoffer og min julepyntssamling, opskrifter, boligindretning og alt det, der følger med. Og jeg vil gerne vise en masse smukke billeder, som kan inspirere jer.

I min sparsomme fritid producerer jeg børnetøj under navnet LaRaLiL, som jeg sælger i en butik i Århus. Ja, og så er jeg gift med Jonas, og sammen har vi en lille datter på 2 år, som bærer det smukke navn Lara (måske I kan se sammenhængen med LaRaLiL?;-))

Velkommen til min blog - jeg håber, I vil læse med og få lige så meget glæde, som jeres blogge giver mig.


Kærlig hilsen
Anna 

4 kommentarer:

 1. Jamen velkommen i blogland!!!Og du har fuldstændig ret i, at det er en kæmpe tidsrøver. Men jeg er blevet positivt overrasket over hvor mange søde og hjælpsomme bloggere jeg har mødt. En dejlig verden at bruge sin tid i.
  Hilsen din første faste læser Charlotte

  SvarSlet
 2. Hej Carlotte

  Tak for din dejlige hilsen - jeg glæder mig også til at følge din blog (og har faktisk fulgt den et stykke tid).

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Hej charlotte,
  tak for din kommentar til mine billeder af "BARBUSKA-BØRN" :)
  Tak fordi du blev en fast læser til mig,
  og vil bare sige velkommen her i blogland fra en ny fast læser, nemlig mig :)

  SvarSlet
 4. Hej Julie

  Dejligt du vil være med!

  KH
  Anna

  SvarSlet