søndag den 27. februar 2011

Så er nederdelene afleveret

I formiddags gik turen til staden Århus - 19 LaRaLiL nederdele skulle afleveres i Kiddo. Inden da skulle de stryges og mærkesedler skulle sættes på, og det tog længere tid end beregnet - men jeg kom da afsted, inden butikken lukkede.

Min nederdel-kollektion har jeg syet på den seneste tid. Stofferne til selve nederdelene er alle vintage, hvorimod striben eller "læggen" samt ribben er af nyt stof. Jeg synes det giver en god kontrast at sætte nyt og gammelt sammen på denne måde. 

Nogle af nederdelene kan ses her:


Det har været skønt at arbejde med stof- og farvesammensætning. Det er vildt, hvad der kan ske med farverne, når man sætter dem sammen. Et eksempel er stoffet med de gule og fersken-farvede blomster. Da jeg satte lilla kant på dette stof, stod den gule farve meget klarere frem. Jeg er ret vild med resultatet.
Jeg er også vild med orange sammen med det blå-blomstrede stof.

Ja, nu er de så i butikken. Det er lidt specielt at skulle af med dem, når jeg nu har set på dem så længe. Samtidig er det rart at få dem væk. Det kan føles nødvendigt for mig, hvis noget nyt skal kunne opstå.

Næste syprojekt til Kiddo er en ny strak af mine fløjlskjoler med ærmer af retrostof. De tager en del længere tid og er mere krævende at sy end nederdelene - så dem får jeg nok ikke syet 19 af.

5 kommentarer:

 1. De er bare SÅ fine de nederdele! Så dem også lige i 'Kiddo' på frederiksgade i går :-) Jeg må ønske mig en pige næste gang ;-)

  SvarSlet
 2. Tusind tak skal du have for den søde kommentar.-)Og ja, det er vist mest til piger, det jeg får syet...

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er de skønne! Hvad koster de?

  SvarSlet
 4. Iiiih det er jo Minnas nederdel i lyserød/orange nederst i højre side. Den er så fin så fin til hendes holly´s body´er:
  Kh Ditte

  SvarSlet
 5. http://guldkrukken.blogspot.com/2011/04/minna-i-lara-lil.html

  SvarSlet