søndag den 20. februar 2011

Mærkater til LaRaLiL forår/sommer-kollektionen

Ja, så blev mærkaterne til LaRaLiL forår/sommer-kollektionen færdige her i eftermiddag. Og de kom til at se sådan ud:


Ideen med knapperne fik jeg hos Jackpot, som pryder deres mærkater med stofknapper, der dog har et mere romantisk udtryk end mine små retroknapper.

Lyder det ikke fancy med forår/sommer-kollektion? Det er det nu slet ikke; det drejer sig om 25 nederdele, som jeg har syet til Kiddo. I retrostof og påsyet knapper, selvfølgelig. Jeg lover at vise dem snart.

3 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig blog! Jeg er med som fast læser og glæder mig til at se mere.
  -Dorthe

  SvarSlet
 2. Hej. Sælger du også huer/hatte? Mvh.

  SvarSlet
 3. Hej Louise

  Ja, jeg har syet en stak huer i efteråret, som er i Kiddo nu - modellen er den karakteristiske hue fra retrobørnetøjs-bogen af Elsebeth Gynther "Børnetøj du selv kan sy" - hvis du kender den (der er en del, der syer den). Huerne er af babyfløjl og med en stribe retrostof i midten - kantet med skråbånd og foret med øko bomuld. Jeg kan sætte billeder på bloggen ved lejlighed.

  KH
  Anna

  SvarSlet