mandag den 28. februar 2011

Laras sætterkasse

Mia har været så sød at vise billeder af Laras værelse på sin blog. Hun kører temaet "Vis os dit børneværelse" - rigtig god idé; her er masser af inspiration at hente.

I den forbindelse vil jeg gerne vise et nærbillede af Laras sætterkasse, for den er jeg lidt stolt af. Det er den første - og hidtil eneste - sætterkasse, jeg har lavet.


Jeg tager hatten af for de af jer, som sælger disse - og har stor forståelse for, at prisen for en sådan er høj - for sikke et arbejde! Det tog mange timer, før jeg var færdig. 

Min er købt umalet på Trævarerfabrikernes Udsalg. Jeg syntes, at mange af rummene var meget små, så derfor skar jeg med en skarp hobbykniv nogle af rummene ud. Derefter blev den grundet med hvid maling - så skulle jeg vel kun spraymale den en enkelt gang, tænkte jeg. Men nej - den gule farve ville slet ikke dække - og jeg måtte spraymale 5-6 gange, før resultatet blev til at leve med.

Så skulle sætterkassen tapetseres - og det tog laaang tid at måle rummene ud, måle tapetet ud, skære tapetet til og klistre det ind i rummene. Jeg siger det lige igen: Sikke et arbejde!

Men jeg er vild med resultatet. Især er jeg vild med kombinationen af den solgule farve og tapetet, der er holdt i gule, blå, brune og rosa nuancer. Men gul er en træls farve at male med, for dens dækkeevne er så ringe.

Den lille kina-figur hedder Silly Billy, er fra Momiji, og I kan I finde den her. Den fås i et væld af udgaver og er rigtig fin, synes jeg.

   

2 kommentarer:

 1. Hold da fast en super dejlig gul farve, er helt væk i den.

  SvarSlet
 2. Hej Natanja

  Ja, den er super lækker. Det er farve nr. 1023, mærket er Belton - det er spraymaling, og det fås hos Stark. Men som sagt - den har ikke en god dækkeevne:-)

  KH
  Anna

  SvarSlet