lørdag den 19. februar 2011

Solgule bukser til en lille pige med en katteglad morDisse bukser har jeg lige givet i barselsgave til min veninde Julie, der i januar fødte en lille pige. De er syet i gul velour og peppet op med lommer af retrostof med de sødeste katte. Jeg er vild med farverne orange og solgul sammen - og det var Julie heldigvis også:-)

4 kommentarer:

 1. Hej, hvor er det bare nogle flotte bukser! Det gule og orange er skønt sammen :) Genkender jo kattestoffet og det er sjovt at se, hvad der kom ud af det.

  Jeg melder mig som fast læser og er spændt på at følge med her.

  Selv samler jeg også på gammel julepynt som du kan se på min blog (aebleblomstblog.blogspot.com) under tagget "julepynt". Håber at du viser samlingen frem ved lejlighed, da det også er en af mine store passioner :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Klre Mirjam

  Tak for kommentaren - har nu været inde og se dit smukke julepynt og glæder mig til at vise mit - men mon ikke vi skal vente til i hvert fald oktober?;-)

  Jeg synes også, bukserne blev vellykkede - dejligt retro-katte-stof:-)

  mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
 3. Skønne bukser...kattestoffet er da helt fantastisk. Opdagede din blog via Hverdagshjem og har med det samme meldt mig som fast læser. Du er velkommen til at kigge forbi min blog. Jeg pønser på en snarlig give away.

  SvarSlet
 4. Hvor er de fantastiske..:-)Mega cool lommer. Men dit paradis af en kreahule, den kunne jeg godt blive list misundelig på. Skal da lige følge med har og se hvad du finder på.
  Kh Vibeke

  SvarSlet